L'impulsor del celler Casa Mariol de Batea, Miquel Àngel Vaquer, mor per coronavirus

El comunicador audiovisual i sommelier de Batea ha traspassat als 36 anys

01 abril 2020 14:20 | Actualizado a 01 abril 2020 14:34
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Gran tristesa a la Terra Alta, així com entre el món del vi, per la mort de Miquel Àngel Vaquer a conseqüència del coronavirus. El conegut comunicador audiovisual i sommelier de Batea, de 36 anys, va morir el passat dilluns a Reus.

Fill menor de la família propietària de Cellers Mariol, Miquel Àngel Vaquer va ser el precursor de la nova imatge de la bodega, aportant idees innovadores i revolicionàries al seu temps, propulsant la venda dels seus vins arreu del món. Vaquer també va ser un dels responsables de capgirar el món del vermut, donant-li una imatge moderna per canviar els costums dels consumidors i impulsar el ressorgiment de la beguda a Catalunya.

Com a director creatiu especialitzat en la identitat de marca i expert en experiències gastronòmiques integrals, el de Batea va treballar per marques de gran prestigi com Carolina Herrera, Hermès o Mango. El passat mes de març la revista Vogue, en la seva edició espanyola, li dedicava un article a la seva carrera, parlant de la seva especialització en els càterings artístics, on entrellaçava gastronomia, escena i marca.

Entregat durant tota la seva carrera al món de l'art, actualment treballava conjuntament amb la ceramista Rita Lugli en el disseny de tasses de ceràmica especials per servir sake, les quals portaven estampades un disseny de rodes de vehicles.

Comentarios
Multimedia Diari