L'incendi de vegetació a Sant Jaume d'Enveja crema 4.000 metres quadrats de matolls

El foc s'ha localitzat a la zona de la Platjola i s'ha extingit passades les 16.30 hores de la tarda. No ha estat l'únic incendi de la provícina

11 febrero 2019 13:12 | Actualizado a 13 febrero 2019 18:25
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Dues dotacions de bombers del parc d'Amposta han participat en les tasques d'extinció d'un incendi de vegetació que s'ha originat a primeres hores de la tarda d'aquest dilluns al terme municipal de Sant Jaume d'Enveja (Montsià).

El foc s'ha detectat a dos quarts d'una a la zona de la Platjola i s'ha extingit quatre hores més tard, afectant una superfície de 4.000 metres quadrats.

A les 13.51 hores, els bombers han donat per estabilitzat el flanc dret i estan centrant els seus esforços en l'esquerra.

Aquest no ha estat l'únic incendi a Terres de l'Ebre d'aquest dilluns. De matinada, cap a les 5.25 hores Bombers ha rebut l'avís d'un incendi a Amposta. Cocnretament a l'alçada del quilòmetre 1.077 de la N-340. Allí han cremat una coberta, xiprés i una quantitat importat de brossa acumulada. 

I a Alfara de Carles a primera hora del matí també s'ha apagat uns 30 metres quadrats de matolls.

Per la tarda, a Barberà de la Conca han cremat 300 metres quadrats de matolls i canyes en una zona entre aquesta localitat i Montblanc.

L'incendi s'havia declarat a les 15.58 hores i s'ha apagat dues hores després. Cinco dotacions han arribat al camí on hi havia l'incendi, però després amb dues n'hi ha hagut prou.

 

Comentarios
Multimedia Diari