L’intendent Vicenç Lleonart, nou cap de la Regió Policial de Terres de l’Ebre

Anteriorment havia estat sotscap de la Regió Policial del Camp de Tarragona

15 enero 2020 10:30 | Actualizado a 21 enero 2020 12:55
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’intendent Vicenç Lleonart és, des de fa uns dies, el nou cap de la Regió Policial de Terres de l’Ebre. Fins ara, abans d’ascendir a la carrera professional, era el sotscap de la Regió Policial del Camp de Tarragona. Coneix molt bé les comarques de l’Ebre ja que hi ha estat destinat en diverses ocasions.

Vicenç Lleonart va néixer el 1969 a la ciutat de Tarragona i forma part de la vuitena promoció dels Mossos d’Esquadra. Quan estava a l’acadèmia va fer les seves pràctiques a Tarragona i quan va sortir d’agent va ser destinat a la Unitat Territorial Comarcal del Baix Ebre i Montsià, fins a 1999.

Va estar a la unitat de Trànsit de Tarragona i de la Metropolitana Sud –amb seu a Sant Feliu de Llobregat– com a sotsinspector. Va tornar a Tarragona com a sotscap de l’Àrea Regional de Trànsit i després va passar a la comissaria del Baix Ebre fins al 2011.

El maig del mateix any es va incorporar com a responsable de l’Àrea Bàsica Policial del Baix Camp-Priorat, càrrec que ocupava fins el novembre de 2015, quan va ser designat per prendre les regnes de la comissaria de Tarragona. Hi va estar fins el 18 de gener de l’any passat, quan va ser nomenat sotscap de la Regió de Terres de l’Ebre.

Comentarios
Multimedia Diari