Localitzada a Tortosa una dona discapacitada desapareguda a Castelló

La jove, de 26 anys, vivia en una casacom a parella d'un home de 31 anys, que no va ser detingut per la Policia Nacional

19 mayo 2017 17:13 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:52
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Una jove de 26 anys amb una discapacitat i que estava desapareguda del seu domicili de Castelló ha estat finalment localitzada per la Policia Nacional de Tortosa en un pis de la capital del Baix Ebre, segons han apuntat al Diari fonts policials. La dona ha estat retornada a la seva localitat.

El passat dia 11 d’octubre, un home es va presentar a la comissaria de la Policia Nacional de Castelló per denunciar la desaparició de la seva filla, la qual pateix una deficiència mental declarada, per la qual cosa els seus progenitors exerceixen la pàtria potestat, en estar legalment declarada incapacitada pel Jutjat de Primera Instància número 8 de Castelló.

Després de diverses gestions portades per la Unitat de Delinqüència Violenta i Especialitzada (UDEV) de la Brigada Provincial de Policia Judicial de Castelló, es va poder determinar que la noia podria estar residint a Tortosa amb un noi d’uns 30 anys, la qual cosa van comunicar als seus companys de la comissaria de Tortosa.

Identitat

Els agents de la capital del Baix Ebre van aconseguir determinar la identitat de la persona amb la qual la noia podria estar convivint, un noi de 31 anys. La investigació es va centrar llavors a localitzar l’immoble on estarien residint ambdós com a parella. Finalment, el 21 de novembre van poder determinar el pis, en un immoble que es troba en un estat avançat de deteriorament i no disposa dels serveis mínims que la farien habitable, en unes deplorables condicions de salubritat i higiene.

Els agents es van posar en contacte amb els familiars que havien denunciat la desaparició per comunicar-los la localització. Com que la família es troba en una precària situació econòmica i no podien desplaçar-se fins a Tortosa, una patrulla de la Policia Nacional la va portar fins al seu domicili familiar de Castelló.

 

Comentarios
Multimedia Diari