Localitzada una boia a la deriva a l'Ametlla de Mar

Era d'una embarcació que treballa en el sector de la tonyina i suposava un perill per a la navegació

05 febrero 2021 20:18 | Actualizado a 06 febrero 2021 12:45
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Un pesquer ha localitzat aquest matí una boia a la deriva front les costes de l'Ametlla de Mar. Degut al perill que suposava per a la navegació, la llanxa de Salvamento Marítimo Salvamar Formalhaut, amb base a Tarragona, ha sortit cap el lloc per recuperar-la. Finalment s'ha localitzat i lliurat a una embarcació que l'havia perdut.

Salvamento Marítimo ha rebut l'avís a les 12.07 hores sobre l'albirament d'una boia de grans dimensions, metàl·lica i de color blanc i vermell, passant les coordenades de la seva ubicació, a unes quatre milles a l'est del port de l'Ametlla de Mar.

A les 13.20 hores, la Salvamar Formalhaut ha arribat a la zona i ha començat a buscar la boia. Inicialment es pensava que era de l'empresa Balfegó, dedicada a l'aqüicultura de tonyina, però no era d'ells ja que les que tenen a les piscines són de color grog.

A les tres de la tarda, una embarcació que entrava al port de l'Ametlla -i que sembla ser que treballa en el sector de la tonyina- ha reconegut que la boia era seva, sortint cap el lloc on suposadament estava.

També s'ha alertat les policies locals de l'Ametlla, Deltebre i l'Ampolla per si veien la boia. Aquesta ha estat localitzada per la Salvamar Formalhaut a les 14.35 hores. Finalment, l'aparell ha estat lliurat a l'embarcació propietària.

Comentarios
Multimedia Diari