Localitzada una boia a la deriva a l'Ametlla de Mar

Era d'una embarcació que treballa en el sector de la tonyina i suposava un perill per a la navegació

Àngel Juanpere

Whatsapp
Aquesta boia ha estat localitzada després de més d'una hora de recerca.

Aquesta boia ha estat localitzada després de més d'una hora de recerca.

Un pesquer ha localitzat aquest matí una boia a la deriva front les costes de l'Ametlla de Mar. Degut al perill que suposava per a la navegació, la llanxa de Salvamento Marítimo Salvamar Formalhaut, amb base a Tarragona, ha sortit cap el lloc per recuperar-la. Finalment s'ha localitzat i lliurat a una embarcació que l'havia perdut.

Salvamento Marítimo ha rebut l'avís a les 12.07 hores sobre l'albirament d'una boia de grans dimensions, metàl·lica i de color blanc i vermell, passant les coordenades de la seva ubicació, a unes quatre milles a l'est del port de l'Ametlla de Mar.

A les 13.20 hores, la Salvamar Formalhaut ha arribat a la zona i ha començat a buscar la boia. Inicialment es pensava que era de l'empresa Balfegó, dedicada a l'aqüicultura de tonyina, però no era d'ells ja que les que tenen a les piscines són de color grog.

A les tres de la tarda, una embarcació que entrava al port de l'Ametlla -i que sembla ser que treballa en el sector de la tonyina- ha reconegut que la boia era seva, sortint cap el lloc on suposadament estava.

També s'ha alertat les policies locals de l'Ametlla, Deltebre i l'Ampolla per si veien la boia. Aquesta ha estat localitzada per la Salvamar Formalhaut a les 14.35 hores. Finalment, l'aparell ha estat lliurat a l'embarcació propietària.

Temas

Comentarios

Lea También