Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Localitzen un projectil de la Guerra Civil durant un estudi arqueològic a Riba-roja d'Ebre

L'equip TEDAX dels Mossos va neutralitzar també dos granades de morter que van aparèixer en un magatzem d'eines a les afores de Tortosa

Diari de Tarragona

Whatsapp
Projectil trobat a Riba-roja.

Projectil trobat a Riba-roja.

 L'equip de desactivació d'explosius (TEDAX) dels Mossos va haver d'intervenir aquest dimecres per retirar i neutralitzar un projectil d'artilleria de 75 mm de la Guerra Civil que va aparèixer durant un estudi arqueològic al nucli de Riba-roja d'Ebre..

La troballa va tenir lloc en un immoble del carrer de La Palla durant les tasques de desenrunament d'uns vestigis, quan l'arqueòleg responsable de l'estudi va detectar la bomba i va avisar els Mossos. Els experts del TEDAX van procedir a retirar-lo, atès que es trobava dins del nucli urbà, per procedir a la seva posterior neutralització.

Els projectils recuperats a Tortosa. 

D'altra banda, tècnics de la mateixa unitat dels Mossos van recollir i neutralitzar dues granades de morter tipus Valero 81 mm que van aparèixer en un magatzem d'eines en una zona rural a les afores de Tortosa.

Temas

Comentarios

Lea También