L'oli oficial del FC Barcelona, fet a la Palma, ha produït ja 7.000 ampolles

Centenars de veïns del poble riberenc van assistir ahir a l'acte de presentació pública de l'oli d´oliva verge extra amb llicència del club

19 mayo 2017 19:42 | Actualizado a 21 mayo 2017 20:33
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Uns 300 veïns de la Palma d’Ebre, bona part del petit poble de la Ribera d’Ebre, van rebre ahir amb els braços oberts la presentació pública de l’oli oficial del FC Barcelona, elaborat íntegrament al municipi.

L’empresa MT Impulse SL, formada per tres socis, un d’ells David González, resident a la Palma d’Ebre, ha aconseguit la llicència oficial per a distribuir-lo a Espanya, Portugal i Andorra. L’oli d’oliva verge extra està produït per la Cooperativa Agrícola de la Palma d’Ebre, que ha rebut fins a tres cops el valuós premi al millor verge extra de categoria superior al concurs Románico Esencia els anys 2006, 2009 i 2014.

La partida inicial de l’oli oficial, que es comercialitza amb la marca ‘Futbol Club Barcelona 1899’, fou de 2.000 ampolles. Un mes després d’aquell primer encàrrec, la producció s’ha elevat ja a les 7.000 ampolles, explicà González, ahir al Diari.

La producció, dividida en ampolles de 100 i 250 ml, es comercialitza a la botiga de la cooperativa i a la FCB Megastore del Camp Nou, a més de dos canals de venda per internet.

Les perspectives, admet el soci d’MT Impulse SL, són «interessants», atès que han estat diversos els distribuïdors interessats.

A més, l’empresa treballa per aconseguir la llicència de distribució a països amb molt potencial de venda com els Emirats Àrabs o la Xina. Tota la tasca de distribució i comercialització del producte va a càrrec d’MT Impulse i no del club.

L’acte central de presentació d’ahir al migdia va consistir en uns parlaments dels tres socis de l’empresa i del president de la cooperativa, Eduard Vernet. Els quatre van coincidir que amb la concessió de la llicència oficial, l’oli elaborat al municipi rep tot el reconeixement que es mereix.

Presència d’Andrei Xepkin

L’acte va comptar amb l’assistència, a títol individual, del mític pivot de l’equip d’handbol del FC Barcelona, Andrei Xepkin. L’exjugador va signar pilotes entre el jovent i va descobrir una placa commemorativa a la façana de la cooperativa.

Comentarios
Multimedia Diari