L'operació contra el blanqueig de capitals a Amposta preveu decomissar diners, immobles i vehicles

Segueixen els escorcolls simultanis a sis immobles i una botiga. Després se'n preveuen fer quatre més

12 diciembre 2017 10:22 | Actualizado a 12 diciembre 2017 16:17
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L'operació policial contra una banda establerta a Amposta acusada de blanqueig de capitals procedents de la droga s'està allargant més del previst, després de més de tres hores de recerca, principalment de diners.

El dispositiu, per part dels Mossos d'Esquadra i de la Policia Local, ha començat a les vuit del matí en set registres simultanis: sis a domicilis i un a una tenda. Es tracta d'edificis situats als barris del Grau i les Quintanes, a carrers com Agustina de Aragón, Navarra, Vázquez de Mella i a l'avinguda de la Ràpita.

L'objectiu és decomissar diners procedents de la venda de substàncies estupefaents, per la qual cosa es compte amb l'ajut de la Unitat Canina, especialitzada en la recerca de bitllets.

Però a part dels diners també es preveu decomissar immobles i una quinzena de vehicles, alguns d'ells de gamma alta.

La previsió que realitzen els investigadors es efectuar onze detinguts, tots ells de nacionalitat espanyola. Alguns ja havien estat arrestats anteriorment per un delicte contra la salut pública.

Quan acabin aquests escorcolls al nucli urbà d'Amposta se’n podrien fer quatre mes a finques situades al voltant de la localitat.

La investigació d'aquest cas l'ha portada la Unitat d'Investigació del Montsià dels Mossos d'Esquadra. I en aquest dispositiu intervenen també agents adscrits a la Unitat de Seguretat Ciutadana, Tedax, i Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO).

 

Comentarios
Multimedia Diari