L'operació policial d'Amposta se salda amb set detinguts

Els Mossos han intervingut vuit vehicles, dues pistoles, un ordinador portàtil, joies, rellotges i documentació diversa.

12 diciembre 2017 16:58 | Actualizado a 14 diciembre 2017 11:24
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

A darrera hora de la tarda, els Mossos d'Esquadra han donat per acabada l'àmplia operació policial portada a terme avui dimarts a la localitat d'Amposta contra un clan familiar acusat de blanqueig de diners i pertinença a organització criminal. En el dispositiu han participat una vuitantena d'efectius policials, alguns procedents del Camp de Tarragona.

Fonts de la Policia Autonòmica han apuntat que finalment s'han detingut set persones -cinc dones i dos homes-, totes elles de nacionalitat espanyola excepte una dona, que és colombiana. La previsió inicial era d'onze detinguts. Per això, tot i que el dispositiu hagi finalitzat, els Mossos no donen per tancat el cas i segurament hi haurà més arrestos.

Cap a les dues de la tarda s'han acabat els set registres simultanis a Amposta -a sis habitatges i a una tenda-. Llavors se n'han fet quatre més: dos a finques de Masdenverge, a una d'Amposta i a una granja de la mateixa localitat. En tots aquests indrets és on residien els membres del clan.

Durant l'operatiu s'han intervingut vuit vehicles, dues pistoles del calibre 9 mm -trobades a un pis del carrer Agustina de Aragón-, un ordinador portàtil, joies, rellotges i documentació diversa. En canvi, no s'han trobat gran quantitats de diners, que era l'objectiu principal del clan. No se sap si és perquè l'han blanquejat o que.

L'operatiu d'avui, tutelat pel Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 2 d'Amposta, és la conseqüència d'una operació antidroga realitzada aquest mateix any a la capital del Montsià, on ja es va detenir a alguns dels arrestats d'ahir. La Policia Local ha col·laborat donant suport al dispositiu, tallant carrers i retirant els vehicles.

Comentarios
Multimedia Diari