Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

L'oratge malmet el projecte artístic instal·lat a la platja del Trabucador

Els organitzadors el retiraran demà, vint dies abans del previst

Marina Pallás

Whatsapp
Així ha quedat el projecte artístic amb les ràfagues de vent. Foto: Joan Revillas

Així ha quedat el projecte artístic amb les ràfagues de vent. Foto: Joan Revillas

El mal temps de la setmana passada, amb fortes pluges i molt de vent, va trencar part de l’estructura del projecte artístic efímer «Emmirallar», situat a la platja del Trabucador.

Per tal d’evitar que algú puga prendre mal, els organitzadors el retiraran demà, uns vint dies abans del previst.

Aquesta era la proposta artística que va resultar guanyadora de la segona edició del certamen XYZ convocat per Lo Pati - Centre d’Art Terres de l’Ebre que proposa crear art públic i instal·lacions en espais singulars.

Es tracta d’una estructura al bell mig de la platja, amb uns marcs d’unes dimensions de 6,25 x 3,50 metres i amb 144 espills mòbils. L’obra, de Jordi Luengo Massoni i Teresa Martín Ezama, pretenia capturar el reflex de les dos mars, el Mediterrani i la mar de la badia dels Alfacs i va ser instal·lada a principis de juliol.

«A més de trencar-se, algunes peces s’han perdut. Esperar a rebre el material de nou i arreglar l’obra és poc pràctic, tenint en compte que és art efímer i que s’havia de retirar de tota manera a finals de mes», explica al Diari Antònia Ripoll, codirectora del projecte XYZ.

Temas

  • EBRE

Comentarios

Lea También