Los Galindos porten l’espectacle ‘UduL’ a Tortosa

Els que van ser Premi Nacional de Cultura el 2016 actuaran aquest diumenge al migdia i a la tarda a l’Auditori Felip Pedrell 

26 octubre 2017 09:10 | Actualizado a 26 octubre 2017 09:16
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La cultura està per trencar fronteres i gèneres i sorprèn que encara alguns sectors de la ciutadania puguen vincular l’art del circ només amb el món infantil. El circ, carregat d’ironia, humor i crítica, també és per a adults.

La companyia Los Galindos ofereix a l’Auditori Felip Pedrell de Tortosa aquest diumenge un espectacle de circ per a adults, UduL, sota la direcció artística de Marcel Escolano i Bet Garrell.  La companyia va ser reconeguda l’any passat amb el Premi Nacional de Cultura. Es tracta, com ells mateixos defineixen, d’un circ d’entranyes, visceral i simple.

Los Galindos afronten un exercici de recerca i redescobriment de les capacitats corporals i de confrontació emocional de l’individu amb si mateix. Els personatges de l’espectacle que es veurà diumenge són els protagonistes d’una seqüència de situacions que reescriuen amb tenacitat, amb convenciment, amb naturalitat, més enllà del conflicte o de l’enteniment; perseveraran a desencallar les situacions fins a vendre a qualsevol preu per continuar existint, si cal, fins a la hilaritat.
L’espectacle tindrà lloc a les 12 i a les 18 hores. Té un preu de 10 euros i una durada de 60 minuts.

Comentarios
Multimedia Diari