Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Los Galindos porten l’espectacle ‘UduL’ a Tortosa

Els que van ser Premi Nacional de Cultura el 2016 actuaran aquest diumenge al migdia i a la tarda a l’Auditori Felip Pedrell 

Marina Pallás

Whatsapp
Imatge d'una actuació d'aquesta reconeguda companyia. Foto: Los Galindos

Imatge d'una actuació d'aquesta reconeguda companyia. Foto: Los Galindos

La cultura està per trencar fronteres i gèneres i sorprèn que encara alguns sectors de la ciutadania puguen vincular l’art del circ només amb el món infantil. El circ, carregat d’ironia, humor i crítica, també és per a adults.

La companyia Los Galindos ofereix a l’Auditori Felip Pedrell de Tortosa aquest diumenge un espectacle de circ per a adults, UduL, sota la direcció artística de Marcel Escolano i Bet Garrell.  La companyia va ser reconeguda l’any passat amb el Premi Nacional de Cultura. Es tracta, com ells mateixos defineixen, d’un circ d’entranyes, visceral i simple.

Los Galindos afronten un exercici de recerca i redescobriment de les capacitats corporals i de confrontació emocional de l’individu amb si mateix. Els personatges de l’espectacle que es veurà diumenge són els protagonistes d’una seqüència de situacions que reescriuen amb tenacitat, amb convenciment, amb naturalitat, més enllà del conflicte o de l’enteniment; perseveraran a desencallar les situacions fins a vendre a qualsevol preu per continuar existint, si cal, fins a la hilaritat.
L’espectacle tindrà lloc a les 12 i a les 18 hores. Té un preu de 10 euros i una durada de 60 minuts.

Temas

Comentarios

Lea También