Más de Ebre

L'únic pacient hospitalitzat de Covid-19 a Terres de l'Ebre està a Móra d'Ebre

L’Atenció Primària ha realitzat 137 PCR fins al moment, dels 111 resultats que actualment es coneixen, 1 és positiu i 110 negatius

Diari de Tarragona

Whatsapp
Hospital Comarcal de Móra D'ebre. FOTO: Joan Revillas

Hospital Comarcal de Móra D'ebre. FOTO: Joan Revillas

Els hospitals de la Regió Sanitària Terres de l’Ebre compten actualment amb un sol hopitalitzat per la Covid-19. Aquest pacient es troba a l’Hospital Comarcal Móra d’Ebre.

Per tant l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, l’Hospital Comarcal d’Amposta, la Clínica Terres de l’Ebre i l’Hospital de la Santa Creu actualment no tenen cap pacient ingressat amb diagnòstic covid positiu.

A més, tal i com es va informar fa dos dies, les residències de gent gran, discapacitats i els recursos d’infància protegida de les Terres de l’Ebre continuen sense cap cas positiu.

A aquesta dada, des de la Regió Sanitària Terres de l’Ebre s’informa que fins ahir des de l’entrada en Fase 1 de desescalada, per part de l’atenció primària, es van realitzar 137 PCR de les quals es coneixen 111 resultats sent 1 positiu i 110 negatius.

La gerent de la Regió Sanitària Terres de l’Ebre afirma que “aquestes dades ens fan ser optimistes per tal que el pròxim dilluns pugem entrar en Fase 2 tal com va proposar el Departament de Salut”

Temas

Comentarios

Lea También