Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

L'únic pacient hospitalitzat de Covid-19 a Terres de l'Ebre està a Móra d'Ebre

L’Atenció Primària ha realitzat 137 PCR fins al moment, dels 111 resultats que actualment es coneixen, 1 és positiu i 110 negatius

Diari de Tarragona

Whatsapp
Hospital Comarcal de Móra D'ebre. FOTO: Joan Revillas

Hospital Comarcal de Móra D'ebre. FOTO: Joan Revillas

Els hospitals de la Regió Sanitària Terres de l’Ebre compten actualment amb un sol hopitalitzat per la Covid-19. Aquest pacient es troba a l’Hospital Comarcal Móra d’Ebre.

Per tant l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, l’Hospital Comarcal d’Amposta, la Clínica Terres de l’Ebre i l’Hospital de la Santa Creu actualment no tenen cap pacient ingressat amb diagnòstic covid positiu.

A més, tal i com es va informar fa dos dies, les residències de gent gran, discapacitats i els recursos d’infància protegida de les Terres de l’Ebre continuen sense cap cas positiu.

A aquesta dada, des de la Regió Sanitària Terres de l’Ebre s’informa que fins ahir des de l’entrada en Fase 1 de desescalada, per part de l’atenció primària, es van realitzar 137 PCR de les quals es coneixen 111 resultats sent 1 positiu i 110 negatius.

La gerent de la Regió Sanitària Terres de l’Ebre afirma que “aquestes dades ens fan ser optimistes per tal que el pròxim dilluns pugem entrar en Fase 2 tal com va proposar el Departament de Salut”

Temas

Comentarios

Lea También