Major mortalitat associada ala calor al Baix Camp, el Delta, la Ribera d'Ebre, la Terra Alta i el Baix Penedès

La població més sensible són els infants i les persones de la tercera edat i els municipis amb més recursos sanitaris disponibles estaran més ben adaptat davant d´una pujada sobtada de calor

19 mayo 2017 17:53 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:23
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L’increment de la temperatura té risc sobre la salut per poder produir un increment de la mortalitat associada a la calor, afirma l’estudi.

Es preveu que un municipi que tingui una major temperatura projectada en els escenaris climàtics futurs a l’estiu, època de màxim estrès per temperatures altes, estarà més exposat a un increment de la mortalitat associada a la calor.

La població més sensible són els infants i les persones de la tercera edat i els municipis amb més recursos sanitaris disponibles estaran més ben adaptat davant d’una pujada sobtada de calor.

Amb totes aquestes variables sobre la taula, les àrees més vulnerables a Catalunya se situen a l’interior del Baix Camp, cor del Delta, part de la Ribera d’Ebre, nord de la Terra Alta i sud del Baix Penedès; a la demarcació de Tarragona. L’altre gran zona de risc és la plana de Lleida.

Comentarios
Multimedia Diari