María José Rallo Moya, nova directora de l’hospital de Tortosa

La doctora especialista en medicina familiar és a partir d’ara la directora mèdica i de centre de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta

04 diciembre 2018 10:01 | Actualizado a 05 diciembre 2018 11:30
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Comissió Executiva del Consell d’Administració de l’Institut Català de la Salut ha aprovat el nomenament de la doctora María José Rallo Moya com a directora de centre de l’Hospital de Tortosa, amb efecte des de l’1 de desembre de 2018.
Així doncs, a partir d’ara, la doctora Rallo substitueix en la direcció de l’Hospital el doctor Victorian Peralta.

María José Rallo és llicenciada en medicina i cirurgia el 1991 i va obtenir el títol d’especialista en Medicina Familiar i Comunitària el 1997. Té una àmplia formació assistencial i en gestió, en què destaquen els màsters d’Urgències i Emergències (UB) i de Direcció d’Institucions Sanitàries (UB), així com el postgrau de Disseny per a la Gestió Clínica (UOC) i el Curs de Gestió Clínica Bases, Avenços i Reptes, a més de cursos relacionats amb la qualitat, la seguretat hospitalària, la comunicació i les habilitats directives i la deontologia professional, entre d’altres.
Des del 1998 ha format part del Servei d’Urgències de l’Hospital de Tortosa, primer com a adjunta i, en els darrers anys, com a cap de servei.

D’altra banda, la seua experiència assistencial l’ha fet conèixer en primera persona l’atenció primària a les Terres de l’Ebre, com a resident i metgessa especialista, i també la resta de proveïdors sanitaris del territori, com ara els hospitals de Móra d’Ebre, Amposta i Sistema d’Emergències Mèdiques. 

Segons comuniquen des de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, a més de la Direcció de Centre, María José Rallo assumeix també la Direcció Mèdica de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta.
 

Comentarios
Multimedia Diari