Masdenverge es prepara per acollir la Fira del Caçador

Durant el cap de setmana la mostra oferirà expositors dedicats a la caça i al comerç local, exhibicions de gossos, tallers i degustacions

04 octubre 2018 08:45 | Actualizado a 04 octubre 2018 08:48
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Masdenverge s’endinsarà aquest cap de setmana en la XI edició de la Fira del Caçador, amb dos dies replets d’activitats variades i per a totes les edats, tot i que centrada específicament en el món de la caça.

El proper dia 12 d’octubre s’inicia oficialment la temporada de caça, i és per aquest motiu que el municipi organitza una setmana abans aquesta fira, «perquè els caçadors es puguin proveir d’allò que els faci falta, i perquè puguin descobrir les novetats del sector», apunta l’alcalde de Masdenverge, Álvaro Gisbert.

Enguany hi participaran un total aproximat de 50 expositors dedicats al món de la caça, i també d’altres amb productes locals, gastronòmics i de comerç en general per a obrir-se a tot tipus de públic. L’esdeveniment prepara per a aquesta XI edició algunes novetats. El dissabte dia 5 s’inaugurarà la fira al matí, i a les 11.00 hores tindrà lloc el campionat de gossos de mostra, com una de les activitats més destacades i que més atreu l’atenció als visitants. 

Exhibicions, degustacions de cuina de caça, tallers artesanals, etc., és el que es troba any rere any a la fira. En aquesta edició, per primer cop hi haurà un simulador de tir i caça virtuals, ubicat a la pista de tenis, que estarà actiu durant tot el diumenge.

Un dels actes que més expectació aixeca és sense dubte l’exhibició de falconeria, que tindrà lloc dissabte a les 18.30 hores i també el diumenge a les 18.00 hores, a la plaça de bous. El diumenge per als més matinadors hi haurà a les 8.30 hores una demostració de gossos de caça Ca Eivissenc, a la zona annexa del cementiri municipal.

Els bars i restaurants del municipi oferiran ‘esmorzars i dinars típics de caçadors’, amb un menú tancat que oscil·la entre els 7 i els 15 euros, en un total de cinc establiments de Masdenverge.
 

Comentarios
Multimedia Diari