Masià deixa la presidència dels regants de la dreta de l'Ebre després de 40 anys

La Comunitat escollirà nou president mitjançant una junta interna, el pròxim 30 de novembre

15 noviembre 2019 11:10 | Actualizado a 18 noviembre 2019 09:38
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’ampostí Manolo Masià deixa la presidència de la Comunitat General de Regants del Canal de la Dreta de l’Ebre després de 40 anys al càrrec. Masià, que fa més de 50 anys que forma part de l’organisme, va afirmar la notícia en el marc de la Junta General de Deltamed, l’associació de Deltes de la Mediterrània, de la qual també n’era president executiu.

El pròxim 30 de novembre, la Junta de Govern de la Comunitat de la Dreta escollirà un nou president en un procés de selecció intern mitjançant els representants de cada zona.

Pel que fa a Manolo Masià, ha passat a ser anomenat President Honorífic tant de la Comunitat de Regants de la Dreta com de la Junta General de Deltamed.«De tots aquests anys me n’emporto moltes experiències i molt bones amistats, ja que un president no pot prendre decisions sense el suport de tots els membres de Comunitat de Regants», va apuntar Masià.

L’expresident va afirmar també que entre les claus per presidir durant tants anys una entitat com aquesta «s’ha de saber escoltar i ser pacient, però sobretot s’ha de formar part del món de l’agricultura». Tot i acabar amb el càrrec, Masià va voler assegurar que no té com a objectiu desvincular-se del sector: «És el moment de tornar al camp i seguir amb més projectes relacionats amb l’agricultura», va assenyalar.

Junta General de Deltamed

La seu de la Comunitat de Regants de la Dreta de l’Ebre a Amposta va acollir ahir la Junta General de Deltamed, la qual va seguir el seu treball com a grup de pressió per solucionar problemes a les zones deltaiques de la Mediterrània.

La reunió va comptar amb la presència del president de la Federación Nacional de Comunidad de Regantes de España i d’un representant de la presidència del Senegal, ja que Deltamed assessora i participa en projectes d’aquest país de la costa oest africana.

Comentarios
Multimedia Diari