Més de 100.000 euros en ajuts a empreses de Deltebre

Tot i que la mitjana dels ajuts ascendeix a 500 euros, hi ha empreses que s’han vist beneficiades amb imports de fins a 2.500 euros

10 septiembre 2020 11:24 | Actualizado a 10 septiembre 2020 11:27
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El govern municipal de Deltebre ha donat a conèixer el resultat de la primera convocatòria d’ajuts dirigits a les empreses, comerços i autònoms del municipi i que s’emmarquen en el Pla de Reactivació Socioeconòmica de Deltebre. En total, entre ajuts directes i indirectes, derivats de la supressió de tributs municipals, l’Ajuntament de Deltebre ha atorgat 101.408,46 euros entre 175 empreses.
Tot i que la mitjana dels ajuts ascendeix a 500 euros hi ha empreses que s’han vist beneficiades amb imports globals de 2.500 euros. 
L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha detallat que «des de l’Ajuntament de Deltebre volem estar al costat del sector econòmic del municipi per tal que en l’actual context d’adversitat ningú es quedi enrere». 
Per aquest motiu, l’alcalde Lluís Soler  ha anunciat que al mes d’octubre s’obrirà una segona convocatòria per donar cabuda a les empreses que no han sol·licitat l’ajut.
Els ajuts es destinaven en diferents supòsits atenent a l’impacte de la Covid-19 i del pas del temporal Glòria, i la majoria de les empreses, un 36%, s’han pogut acollir al supòsit 5, el qual permetia arribar a ajuts directes de fins a 1.000 euros.
L’’Ajuntament de Deltebre va habilitar l’Espai de Reactivació Socioeconòmica des d’on s’efectuava un acompanyament individualitzat tant al sector econòmic com a les famílies al moment de realitzar la seva sol·licitud d’ajut. Els ajuts atorgats per l’Ajuntament de Deltebre complementen els ajuts d’altres administracions.

Comentarios
Multimedia Diari