Més de 150 empresaris coneixen la Costa Daurada Experience

El Grup Calafat organitza una jornada per presentar els actius turístics i incentius d’empreses que s’hi ofereixen

27 febrero 2020 10:50 | Actualizado a 27 febrero 2020 11:57
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Més de 150 empresaris van participar ahir a Calafat en una jornada organitzada pel Grup Calafat per donar a conèixer la Costa Daurada Experience i els actius turístics i incentius d’empreses que s’hi ofereixen per a grups i companyies. Així, es va portar a terme un esdeveniment dinàmic, on els participants van poder gaudir dels productes gastronòmics del camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre i d’una jornada de relacions interprofessionals i institucionals.

«Hem volgut unir en un esdeveniment als representants d’organismes, associacions i empreses de la província de Tarragona per presentar-vos els nostres espais, activitats de Teambuilding i incentius», explica al Diari Pau Mangrané, director del Grup Calafat.

A causa del fort vent que feia ahir, algunes de les activitats van celebrar-se a l’interior del Port de Calafat, però això no va deslluir la jornada.

«La convocatòria ha sigut un èxit, esperem tornar-la a repetir i comercialitzar aquest producte de la millor manera per apropar més empreses al territori», detallava Mangrané, tot explicant que Calafat és un espai únic amb uns atractius molt singulars.

«El que ens diferencia d’altres espais del territori català és que aquí tenim en un mateix punt dos ports, un circuit, restauració i empreses molt singulars que ofereixen propostes especials com ara nadar entre tonyines vermelles amb el Tunatour de Balfegó, conduir un Ferrari al circuit de Calafat o fer activitats en grup com les de Treic Events. Això provoca que els grups que venen aquí no es disgreguen i ens dona un avantatge competitiu molt gran», va valorar ahir el director del grup.

La jornada va començar al matí amb una visita al circuit de Calafat, per tot seguit conèixer diferents empreses del territori com el Grup Balfegó, que va fer una demostració gastronòmica amb la seua preuada tonyina vermella, calçots de Valls i clementines de l’Ebre.

També la DO Siurana va oferir un tast d’oli, explicant els atributs d’aquest producte referent a la demarcació. Així mateix el celler Clos Galena del Priorat va oferir tastos dels seus reconeguts vins, tot detallant com portar a terme correctament un tast de vi.

Tot seguit Treic Events va explicar les activitats que porten a terme amb empreses, per millorar el treball en equip dels seus treballadors. Finalment Plàncton Diving va fer un taller de conscienciació marina, ja que precisament l’Ametlla de Mar té un dels fons marins més valuosos per a la pràctica de l’snòrquel i les activitats marines.

Comentarios
Multimedia Diari