Més de 18.500 antiguitats a la fira Tortosantic

Avui és la darrera jornada del certamen, una cita ineludible per als amants de les antiguitats i col·leccionistes, però també per als curiosos

17 febrero 2019 15:53 | Actualizado a 21 febrero 2019 17:57
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

És una cita ineludible per als amants d’antiguitats i col·leccionistes, però també per als caçadors de records i curiositats. Aquest cap de setmana, el pavelló firal de Tortosa acull la cinquena edició de la fira Tortosantic. 

A Tortosantic s’hi pot trobar de tot. Des de llibres, postals, joies, mobles, quadres, làmpades i porcellanes, fins a escultures, antiguitats tècniques i del camp o col·leccionisme. Els milers d’articles, fins a 18.500 en aquesta edició, tenen una gamma infinita de preus, des dels dos o tres euros les peces més petites fins a preus molt més elevats per a les peces més preuades i antigues.

Un punt també afegit de la fira és el rigor i la qualitat en les seues peces. Totes elles tenen, generalitzant, una antiguitat a partir dels 40 anys. 
La fira arriba enguany a la seua cinquena edició doblant el nombre d’expositors respecte a l’any que van començar, 32. La fira no és exclusiva per a professionals, sinó que està oberta a tota mena de públic, que hi trobarà infinites curiositats del passat.

L’impacte econòmic directe de Tortosantic en aquestes cinc primeres edicions és de 631.350 euros, que ha generat principalment en l’hostaleria, el comerç i altres serveis, segons informa Llobregat Serveis Firals, l’organitzador de l’esdeveniment amb la col·laboració de Fira de Tortosa.

La fira va obrir divendres a la tarda i avui diumenge està oberta d’11 a 21 hores. El preu d’entrada és de 3 euros (i al web www.tortosantic.com es pot aconseguir a 1,5 euros). Avui a les 20.30 hores es farà el sorteig d’una antiguitat entre tots els visitants que hagin omplert la butlleta. Les entrades són vàlides per a una persona i un sol accés. Si un visitant vol sortir del certamen i tornar a entrar el mateix dia ho ha de demanar al personal de la taquilla, que li posarà una polsera.

Comentarios
Multimedia Diari