Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Més de 200 vehicles en la 23a edició d’EbreOkasió

El pavelló firal de Tortosa exposa més de 200 vehicles d'ocasió 

Maria Noche

Whatsapp
Foto: Joan Revillas

Foto: Joan Revillas

Més de 200 vehicles estaran exposats fins aquest diumenge al Pavelló Firal de Tortosa en una nova edició de la fira del vehicle d’ocasió Ebreokasió.

 En aquesta 23a edició la fira augmenta la seva superfície uns 600 m2, passant a ocupar en total un espai de 3.700 m2. Aquesta expansió de l’espai es deu al fet que enguany la fira acull per primer cop vehicle industrial, ja que en els últims anys hi ha hagut una recurrent demanda per part dels visitants de la fira.

Enguany s’obre la fira a la part exterior del pavelló per a l’exposició dels vehicles industrials; i la resta de vehicles continuen a la zona interior. En aquesta línia, augmenta també l’oferta, amb una xifra aproximada de 230 vehicles. El segon tinent d’alcalde, Noves Tecnologies, Promoció econòmica, Comerç i Fires, Emili Lehmann, destaca que l’edició anterior «va ser excepcional, la xifra de negoci es va disparar pràcticament el doble que la del 2016, amb 780.000 euros».

Enguany a la fira hi participen els 9 concessionaris que hi van assistir l’any passat, els mateixos que es an consolidats a la fira des de fa 11 anys. Fins diumenge estaran als seus expositors per atendre a tots aquells que estiguin valorant la possibilitat d’adquirir un vehicle. A banda, els expositors ofereixen la possibilitat de finançament.

L’horari durant els tres dies és de 10.30 a 14.00 i de 16.30 a 20.30 hores.

Temas

Comentarios

Lea También