Més de 300 persones es concentren a Tortosa contra la violència patida l'1 d'Octubre

El govern local llegeix el manifest i agraeïx el comportament democràtic de Tortosa aquest diumenge

02 octubre 2017 10:55 | Actualizado a 17 octubre 2017 12:28
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Aquest dilluns al migdia més de 300 persones s'han concentrat a la plaça de l'Ajuntament de Tortosa per mostrar el seu rebuig contra la violència que es va patir ahir durant la celebració del referèndum a Catalunya.

Un grup de joves, molt nombrosos, han mostrat una gran pancarta amb el lema 'La democràcia no necessita permisos', i s'ha cantat l'himne dels segadors tocat amb una dolçaina.

A més de la concentració ciutadana, el govern local ha realitzat aquest migdia la lectura del manifest en rebuig a la violència patida. Abans, l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha agraït "el comportament democràtic i pacífic dels tortosins, així com dels presidents i els components de les meses". El comunicat ha posat de manifest la "vergonya" per un Estat espanyol "repressor". "Condemnem tota violència. La democràcia sempre guanyarà la violència", han expressat.

Tot seguit s'ha fet un petit homenatge al cos de Bombers, també present a la concentració amb un camió. "Volem més bombers, i menys policia", ha cridat la multitud.

Comentarios
Multimedia Diari