Més de 400 participants en la Festa de la Bicicleta de Tortosa

La Penya Ciclista Baix Ebre organitza una sortida ciclista que cada any esdevé una oportunitat ideal per fer esport en família

28 octubre 2019 11:50 | Actualizado a 28 octubre 2019 11:57
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Èxit total de la 67a edició de la Festa de la Bicicleta de Tortosa, celebrada ahir al matí, amb més de 400 participants.

La Penya Ciclista Baix Ebre ha organitzat un any més aquesta ruta ciclista apta per a totes les edats, que cada any es converteix en una oportunitat ideal per fer esport en família.

A més a més, la cita serveix per cloure les activitats realitzades en el marc de la setmana de la mobilitat, especialment indicada per als escolars, amb accions per promoure el transport públic, els actes cívics en relació a la mobilitat i les energies renovables.

Ahir es va comptar a més a més amb un temps esplèndit que va fer encara més entranyable la jornada.

Els 400 participants van sortir a dos quarts de 10 a la plaça de l’Ajuntament de Tortosa, van seguir per l’Avinguda Generalitat, el carrer Rosselló, l’avinguda Lleida i es va introduir a la via verda que naix a la ciutat fins a arribar a l’antiga estació de tren d’Aldover. Allí, després del reagrupament, es va tornar a Tortosa pel mateix recorregut.

La festa va finalitzar amb un esmorzar a la plaça Barcelona i amb l’entrega de guardons. Els participants més joves foren Alba Domingo Segura i Sergi Mulet Valls, de tres anys. Els participants de més edat van ser Maria Cinta Fabregues Villamon i Antonio Solà, amb 86 anys. Les bicicletes més antigues distingides, datades de 1965, van ser les de Jordi Ramon Ferré i Antonio Gendre Lluís.

Comentarios
Multimedia Diari