Més de 500 escolars neden contra el càncer infantil a Tortosa

L'Institut Joaquín Bau organitza una nedada solidària en el Dia Mundial Contra el Càncer Infantil

19 mayo 2017 16:22 | Actualizado a 24 diciembre 2019 23:10
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Més de 500 xiquets i adolescents d’instituts i escoles de Tortosa han participat aquest dimecres en la nedada solidària que s’ha fet a la piscina municipal amb motiu del Dia Mundial Contra el Càncer Infantil. L’activitat, organitzada per l’Institut Joaquín Bau, ha tingut una part pedadògica, en què s’ha explicat als joves el càncer infantil des d’una vessant més informativa, i una altra més lúdica en què els estudiants han nedat i fet activitats dins l’aigua.

“Durant tot el matí, els xiquets han realitzat primer una activitat formativa sobre la malaltia i després han passat a la piscina, que estava dividida en quatre zones de natació, waterpolo, d’ús de material i recreativa”, ha explicat Ruben Vives, professor d’educació física de l’Institut Joaquín Bau i un dels impulsors de la iniciativa.

L’activitat s’ha celebrat enguany per primer cop i els organitzadors apunten que “ha tingut bona acollida”. Precisament el director de l’Institut Joaquín Bau, Joan Serra, afirma que “volem que siga el primer any de molts”.

Els participants, joves i pares, van lliurar voluntàriament un euro que es destinarà a l’Associació Nens amb Càncer AFANOC. La jornada ha comptat amb el suport de l’AMPA de l’institut Joaquín Bau, Lliga Contra el Càncer de Tortosa, Fundació Obra Social “la Caixa”, Secretaria General de l’Esport de la Generalitat, Fundació Pere Mata, Tortosasport i Ajuntament de Tortosa.

 

 

 

Comentarios
Multimedia Diari