Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Més de 60 tortugues marines, ateses durant el 2018 al Delta de l'Ebre

La iniciativa ha estat possible gràcies a la campanya de sensibilització del sector pesquer duta a terme a la zona litoral del Delta cap a la preservació d'aquestes espècies amb un total de 24 embarcacions implicades

EFE

Whatsapp
Imagen de archivo. FOTO: DT

Imagen de archivo. FOTO: DT

Un total de 62 tortugues marines 'Caretta caretta' han estat ateses durant el 2018 al Delta de l'Ebre dins d'un projecte europeu de sensibilització pesquera i recuperació d'aquests animals, han informat aquest dimecres el Ministeri per a la Transició Ecològica i la Fundació CRAM en un comunicat. 

La iniciativa ha estat possible gràcies a la campanya de sensibilització del sector pesquer duta a terme a la zona litoral del Delta cap a la preservació d'aquestes espècies amb un total de 24 embarcacions implicades. El projecte ha comptat amb el suport de la Generalitat, en col·laboració de la Fundació Biodiversitat, del Ministeri per a la Transició Ecològica, a través del Programa Pleamar. 

Temas

Comentarios

Lea También