Més de trenta cellers, a la 32a Festa del Vi de Gandesa

La Denominació d’Origen Terra Alta mostra tot el seu potencial en aquesta trobada, que inclou visites guiades a cellers i tastos comentats

02 noviembre 2019 16:50 | Actualizado a 02 noviembre 2019 17:29
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Gandesa ja viu la 32a edició de la Festa del Vi de la Terra Alta. Fins aquest diumenge 3 de novembre, els vins de la Denominació d’Origen Terra Alta tornen a ser els protagonistes d’aquesta fira que s’ha consolidat ja com una trobada fonamental per al sector.

L’eix central de la Festa és la Mostra de Vins DO Terra Alta, que un any més està instal·lada a la Rambla de la Democràcia, i que enguany compta amb la participació de 34 cellers emparats sota la DO Terra Alta.

La inauguració de la Festa del Vi va tenir lloc ahir a la tarda, amb un acte institucional presidit per Salvador Puig, Director General de l’INCAVI, els representants de les entitats organitzadores i el pregoner d’aquesta 32a edició, el presentador Llucià Ferrer. Posteriorment va tenir lloc el lliurament de premis i la Nit de les Garnatxes Blanques. Abans, durant el matí, va tenir lloc la quarta Jornada Tècnica, centrada en l’enoturisme. No en va, es tracta d’un objectiu clau per a la DO i per a la comarca, on el sector del vi és el principal motor econòmic.

Els assistents van conèixer de primera mà tres models d’èxit en el camp de l’enoturisme: el del Consell Regulador del Jerez y la Manzanilla, de la mà de César Saldaña; el del Consorzio Vino Chianti Classico a càrrec de Gerardo Giorgi, director de màrqueting; i el projecte del Consell Regulador de la Denominació d’Origen Ribeira Sacra, amb la intervenció del president, José Manuel Rodríguez.

Comentarios
Multimedia Diari