Miki Núñez i Zoo actuaran al festival Lo Riu Sona Festival

La tercera edició, que se celebrarà els dies 4 i 5 de juny, també comptarà amb els concerts d’Arc de Triomf i Segonamà

05 mayo 2021 10:38 | Actualizado a 05 mayo 2021 10:39
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Zoo i Arc de Triomf el divendres 4 de juny i Miki Núñez i Segonmà el dissabte 5 de juny. El cartell de la tercera edició de Lo Riu Sona Festival s’amplia a dos dies amb la voluntat d’esponjar l’activitat i poder realitzar els concerts amb seguretat. Lo Riu Sona Festival serà a l’exterior del Pavelló 1 d’Octubre.

Les portes s’obriran els dos dies a les 21 hores. i els concerts es faran a partir de les 22 hores, tenint sempre en compte que s’hagi aixecat ja el toc de queda. En aquest sentit, el regidor de Festes, Ramon Bel, assenyala que l’esdeveniment estarà amatent a les restriccions que vagi decidint el Procicat i que l’objectiu és realitzar-lo, però sempre seguint totes les mesures fixades per les autoritats. Les entrades es poden comprar a través de codetickets.com. L’entrada general anticipada de cada dia costarà 20 euros i 25 euros en cas que se’n puguin vendre a taquilla.

Les actuacions es faran amb la gent asseguda amb un aforament màxim de 1.000 persones. A partir dels grups de tres persones s’asseuran en taula, fins a un màxim de sis persones per taula (sempre que s’hagin comprat conjuntament les entrades). La mascareta serà obligatòria mentre no s’estigui consumint cap beguda o menjar. I el servei de beguda i menjar es farà a taula amb una aplicació mòbil a través de la qual es podrà fer la comanda, que es portarà directament a taula. A més, hi haurà zones diferenciades d’entrada i sortida. 

Comentarios
Multimedia Diari