Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Milloren el traçat de la carretera TV-2237 entre la Palma d’Ebre i Vinebre

Les obres tallaran completament la via entre el 29 de maig i el 18 de juliol

Diari de Tarragona

Whatsapp
Estat dels treballs a la carretera TV-2237, a la Ribera d'Ebre.

Estat dels treballs a la carretera TV-2237, a la Ribera d'Ebre.

Les obres de millora de la carretera TV-2237 que connecta La Palma d’Ebre amb Vinebre, a la comarca de la Ribera d’Ebre, obligaran a tallar al trànsit aquesta via titularitat de la Diputació de Tarragona durant un mes i mig. 

Les restriccions començaran el proper dilluns 29 de maig i s’allargaran fins al 18 de juliol, afectant al trànsit les 24 hores del dia. 

Entre les tasques que es duen a terme a la TV-2237 hi ha la millora del traçat de la via i dels vorals i l’ampliació de fins a set metres de l’amplada de la  carretera. En conjunt, aquestes obres permetran guanyar en seguretat viària.

A conseqüència de l’afectació prevista a la TV-2237 arran d’aquestes obres de millora, els vehicles que circulin entre les poblacions de Vinebre i La Palma d’Ebre ho hauran de fer de forma alternativa  per la carretera  C-12 (Eix  de l’Ebre) i la T-703 passant pels municipis de Flix i Ascó, segons ha informat la Diputació. 

Temas

Comentarios

Lea También