Milloren els accessos a les platges de l’Arquitecte i els Pinets de l’Ampolla

S'han construït escales i baranes

27 junio 2018 11:30 | Actualizado a 27 junio 2018 11:33
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Ajuntament de l’Ampolla ha millorat els accessos a la platja de l’Arquitecte i a la platja dels Pinets, per tal de posar el municipi del Delta a punt per rebre els turistes de l’època estival. Ambdues actuacions, executades per l’empresa Bioma, han tingut un cost total de 18.169 euros. 

En el cas de la platja de l’Arquitecte, s’han construït unes escales sobre la rampa de formigó ja existent, per tal que els banyistes puguen accedir-hi millor. Les escales tenen una estructura de pi tractat, fixada al terra amb claus i taco químic, i amb esgraonat de tauló de fusta de pi, la qual cosa ha suposat una despesa de més de 7.000 euros. 

Pel que fa a la platja dels Pinets, les obres han consistit en la construcció d’unes escales sobre una estructura de bigues de fusta de pi, des del nivell de la vorera del passeig marítim fins a la mateixa platja. 

Les escales han estat construïdes també sobre una estructura de bigues de fusta de pi tractat,  fixades sobre el terreny natural amb elements metàl·lics inoxidables i amb esglaons de taulons de fusta. En aquesta acció, que també inclou la instal·lació d’una barana, el consistori ha invertit poc més d’11.000 euros. 

Comentarios
Multimedia Diari