Mishima, Joan Rovira, Pepet i Marieta i Carmen París, concerts de les Festes de la Cinta

Tortosa presenta el cartell de les Festes de la Cinta, que tindran lloc del 31 d'agost al 4 de setembre

02 agosto 2017 10:49 | Actualizado a 03 agosto 2017 09:57
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Mishima, Joan Rovira, Pepet i Marieta i Carmen París són algunes de les propostes de concerts que ja s'han donat a conèixer per a les properes Festes de la Cinta de Tortosa, que se celebraran del 31 d'agost al 4 de setembre.

Tots els concerts de les festes seran gratuïts i se celebraran al parc municipal de Tortosa. També hi haurà un concert d'Aspencat i la clàssica Festa Imagina Ràdio, així com la nit d'arrel amb Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries i, enguany, la Banda Municipal de Tortosa, que celebra els seus 75 anys de trajectòria.

Aquest dimecres al matí s'ha donat a conèixer el cartell de festes. Al cartell es pot apreciar el reformat pont de l’Estat, el llagut enmig del riu i l'skyline de Tortosa amb el mercat municipal, la Catedral, el Palau Episcopal i el castell al fons. S'afegeixen a la panoràmica els elements de la festa com els Gegants, la Cucafera i uns focs artificials.

El seu creador és Ignasi Barrera (Saeta Comunicació), qui ha explicat que és un cartell amb un cromatisme molt vistós, molt treballat manualment a través de cartolines i la posterior digitalització, i que evoca l'estètica cartellista dels anys 50.

Una setmana abans de l'arrencada de festes, com ja és tradició, se celebrarà el pregó (amb un personatge tortosí encara per desvetllar)  i la proclamació de la Reina i Reina infantil. Serà el 26 d'agost. Enguany la Reina i Reina Infantil de festes són Maria Bel Salvadó (Club Patí Dertusa) i Dafne Terol Romero 

 

Comentarios
Multimedia Diari