Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Missatges d'ànims per mail a pacients i professionals a l'Ebre

La Regió Sanitària crea un correu per enviar mostres de suport. L’adreça cartesambcorebre@catsalut.cat està operativa i enviarà els missatges rebuts als centres hospitalaris del territori

Diari de Tarragona

Whatsapp
Missatges d'ànims per mail a pacients i professionals a l'Ebre

Missatges d'ànims per mail a pacients i professionals a l'Ebre

Des de la Regió Sanitària Terres de l’Ebre s’ha habilitat l’adreça de correu electrònic cartesambcorebre@catsalut.cat  per tal que tothom que ho vulgui pugui enviar missatges de suport tant als pacients com als professionals dels hospitals i centres del territori.

La regió vol que aquelles persones que ho vulguin facin arribar el seu suport a aquelles persones que es troben ingressades per coronavirus i també als professionals que es troben en la primera línia per lluitar contra la malaltia. Per aquest motiu, els missatges poden adreçar-se amb dos títols: Suport professionals i Suport pacients.

Des de la Regió Sanitària Terres de l’Ebre es vol posar en valor la tasca tant de professionals sanitaris com tots els que fan possible la tasca dels dia a dia en aquests moments: personal de manteniment, administratius, personal informàtic i totes les persones que fan possible que la regió compti amb els mitjans suficients per atendre els pacients de coronavirus.

Valoració positiva del pla de contingència

Així mateix, la gerent de la Regió Sanitària Terres de l’Ebre, Mar Lleixà, ha volgut fer una valoració “molt positiva” de la reordenació de fluxos del Pla de Contingència que es va posar en marxa el passat divendres 27 de març.

Lleixà ha destacat “la col·laboració entre totes les institucions proveïdores al territori i entre els professionals que han hagut de traslladar-se a altres centres, així com els que han rebut companys d’altres entitats”.

Així mateix, Lleixà ha recalcat que “aquestes mesures s’han realitzat, precisament per poder garantir els serveis en aquests moments i estan funcionant amb tota normalitat”.

Temas

Comentarios

Lea También