Mobilització al Trabucador per la defensa del Delta

El Moviment de Lluita pel Delta de l’Ebre convoca la ciutadania a formar un gran S.O.S. a la platja, el diumenge 27 de març

22 enero 2022 19:30 | Actualizado a 23 enero 2022 06:44
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Moviment de Lluita pel Delta de l’Ebre ha convocat una mobilització ciutadana a la barra del Trabucador, en motiu del segon aniversari del temporal Glòria i per reclamar accions urgents per protegir la zona. L’acte, previst inicialment per aquest cap de setmana, s’ha posposat finalment al 27 de març arran de l’afectació de la pandèmia i la gran quantitat de casos que hi ha al territori. «Dos anys després, esperem que les administracions que tenen les competències facin encara una passa decidida en la defensa activa i efectiva del delta de l’Ebre en la línia d’allò que va traçar la veu legítima del territori: la Taula de Consens pel Delta a través del seu Pla Delta», afirmen des del moviment.

Sota el lema ‘Protegim lo Trabucador, Protegim lo Delta’, el Moviment de Lluita pel Delta de l’Ebre, amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Ràpita, emplaça la ciutadania a assistir a l’acte reivindicatiu que tindrà lloc el diumenge 27 de març a la mateixa platja del Trabucador. L’acció consistirà en construir el signe internacional d’ajuda S.O.S. a gran escala i amb l’ajuda de centenars de persones a la zona més propera al pàrquing, per tal d’aconseguir una imatge de dron amb el Trabucador al fons que viralitzi i evidenciï la problemàtica que pateix aquest espai i, en general, tot el delta de l’Ebre. L’acte reivindicatiu es durà a terme si l’estat de la pandèmia de Covid-19 ho permet, apunten els organitzadors.

Comentarios
Multimedia Diari