Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Molt estimat per tots

Ahir es va celebrar a Camarles el funeral per Dídac Navarro, porter del Jesús i Maria B. Tots el que el van conèixer destaquen la seva vitalitat i entrega

V. Maigí

Whatsapp
Dídac Navarro (primer per la dreta de la filera del darrere), amb els seus companys. Foto: www.udjesusimaria.cat

Dídac Navarro (primer per la dreta de la filera del darrere), amb els seus companys. Foto: www.udjesusimaria.cat

Ahir es va celebrar a Camarles el funeral per Dídac Navarro, jove porter de 22 anys del Jesús i Maria B que va ser trobat mort dimarts a l’Ampolla, en haver-se precipitat des d’una alçada de 10 metres a la platja de Cap Roig, després de patir un problema cardiorespiratori.

Dídac havia sortit a córrer pel sender litoral GR-92 i ja no va tornar a casa. El cos va ser localitzat dimarts al matí i els bombers van haver de rescatar-lo d’una zona de roques, fora de l’aigua, a la platja de Cap Roig.

Des que es va conèixer la tràgica notícia, s’han succeït les mostres de condol del futbol ebrenc i s’ha recordat Dídac. David Torres, entrenador del primer equip del Jesús i Maria, explicava que «tenim dos porters, i un d’ells, Raúl Jiménez, fa torns i a vegades treballa a la nit; quan es donava aquesta situació, Dídac venia a entrenar amb nosaltres. Era un noi vital, alegre, rialler i molt bona persona».

Dídac vivia la seva primera temporada a l’entitat ebrenca, i també havia passat per la base del Tortosa, per l’Aldeana i el Camarles, i aquesta campanya «va voler jugar amb l’equip del poble de la seva mare», comenta Torres. Amb paraules similars s’expressava ahir l’entrenador de l’amateur del Jesús i Maria, Gerard Capera: «es va integrar a l’equip molt bé des del primer moment. Sempre arribava el primer als entrenaments i tenia molt pes dins la plantilla». Aquest cap de setmana, s’ha suspès el partit que el Jesús i Maria B havia de jugar davant l’Ascó B.

També lamentava el fatal succés Enric Galve ‘Ito’, directiu del club de l’Aube encarregat de l’amateur: «el primer dia d’entrenament ja ens va guanyar a tots. Era voluntariós i honrat amb la feina, sempre marxen les millors persones». ‘Ito’ també destaca que «animava a tots els companys i tot i que era el primer any aquí, semblava que fos un veterà; era un referent, sabia compartir i unir al grup, fer pinya. El seu exemple perdurarà en el temps i sempre recordaré el nom amb què el vaig batejar, el de ‘Tarzan’.

El 8 de març, coincidint amb la presentació del futbol base de l’entitat, li retrem un homenatge. També volem assolir l’ascens per ell». Per la seva part, Òscar Ròdenes, president del Jesús i Maria, explicava que «estava boig pel futbol i era estimat per tots».

Temas

  • EBRE

Comentarios

Lea También