Más de Ebre

Montse Castellà actua amb Joan Baez

La tortosina acompanyarà la mítica cantautora nord-americana dijous a Sitges i dissabte a Sant Feliu de Guíxols

Diari de Tarragona

Whatsapp
Montse Castellà. FOTO: Joan Revillas

Montse Castellà. FOTO: Joan Revillas

La mítica cantautora Joan Báez oferirà aquesta setmana els seus dos últims concerts a Catalunya: demà a Sitges (Festival Terramar) i el dissabte 27 a Sant Feliu de Guíxols (Festival de Portaferrada).

Per a l’ocasió, Baez ha decidit fer-se acompanyar -en alguns moments concrets del concert- de diversos artistes, entre els quals hi ha la cantautora tortosina Montse Castellà. La col·laboració ha estat possible a través del músic Mario Muñoz, el qual també cantarà amb Baez. A l’escenari els acompanyaran Bea Talegón (piano), Carlos Sánchez (guitarra acústica), Leo Pascual (guitarra elèctrica) i Eva Kaué (veu).

Es tracta de la mateixa formació que el passat dissabte 13 ja va actuar al programa de TV3, FAQS, just amb motiu de l’entrevista que se li va fer a la cantautora nord-americana.

Es dóna la circumstància que el 2011, Castellà va participar en un concert col·lectiu al Festival Tradicionàrius de Barcelona. Vuit anys després, totes dues compartiran escenari i cantaran juntes alguns temes, que encara no s’han fet públics.

Per a la cantautora ebrenca es tracta «d’un meravellós regal i una vivència que portaré sempre amb mi». Castellà va reconèixer que «admira l’obra i la trajectòria» de Baez i que «de menuda ja li agradaven les seues cançons, tot i no ser la música que s’escoltava a casa».

«La vaig anar descobrint a poc a poc i la seua veu, les seues composicions i el seu compromís em semblen fabulosos. Agraïxo la seua generositat, serà un honor immens i un plaer enorme», va concloure.

Temas

Comentarios

Lea También