Mor el conductor accidentat avui a l’N-340 a Alcanar

Un turisme ha sortit de la via i ha quedat bolcat en un dels vorals. El conductor ha estat traslladat a l’Hospital Joan XXIII, on ha mort

08 mayo 2018 16:20 | Actualizado a 08 mayo 2018 16:33
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El conductor accidentat aquest dimarts al matí a la carretera  N-340, al seu pas per Alcanar, finalment ha mort. Per causes que s’estan investigant, el cotxe que conduïa ha quedat bolcat en un dels vorals de la via, a l’alçada del quilòmetre 1.067,5, entre Alcanar i Sant Carles de la Ràpita. 

Els equips d’emergència han rebut l’avís del sinistre a les 7.47 del matí. S’hi han desplaçat quatre patrulles de Mossos d’Esquadra, dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i tres dotacions dels Bombers, que han escarcerat el conductor de les restes del cotxe. Ha estat ser traslladat a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona en estat crític, on posteriorment ha mort. Es tracta de D.R.T,  de 47 anys i veí de Barcelona.

Durant dues hores s'ha donat pas alternatiu a la via, amb les conseqüents cues, fins que cap a les deu del matí ha quedat restablerta la normal circulació. És el tercer accident de consideració en poc més d’un mes a la carretera N-340 dins del terme municipal d’Alcanar. El passat 19 d’abril es va produir la col·lisió entre dos vehicles de gran tonatge, en el qual va resultar ferit lleu un dels camioners. El sinistre es va produir al mateix quilòmetre 1.067, per una topada per darrera d’un dels camions contra l’altre.  

El 6 d’abril, un xoc entre dos vehicles va fer també tres ferits, a l’alçada del quilòmetre 1.069 de la via. En aquella ocasió,  un dels dos vehicles també  impactar per la part posterior amb l’altre. Dels tres ferits, dos van ser traslladats a l’hospital Verge de la Cinta de Tortosa i un tercer al CAP de Sant Carles de la Ràpita.

Queixes i rotondes

El tram de l’N-340 entre Alcanar i Amposta és l’únic de les Terres de l’Ebre on encara es poden dur a terme avançaments entre vehicles. En la resta del recorregut ebrenc de la via hi ha una doble línia contínua que ho impedeix. 
El Ministeri de Foment preveu a més construir fins cinc noves rotondes a la carretera.  Tal i com ja va informar el Diari, les obres estan en licitació. 

Una d’elles es troba al terme d’Alcanar, concretament per ordenar l’entrada al nucli de Les Cases d’Alcanar. També se’n construiran a Sant Carles de la Ràpita, Camarles, l’Ametlla de Mar i l’Hospitalet de l’Infant. El pressupost de licitació de les obres és de 2,34 milions d’euros. Les rotondes tindran 50 metres de diàmetre a excepció de la de l’Ametlla, que serà de 55. 

Des dels municipis per on discorre l’N-340 i el moviment social «Prou! AP-7 gratuïta ja!» fa temps que es demanen solucions per posar remei a aquesta alta sinistralitat de la carretera nacional, que afecta tant el sud com el nord de la demarcació de Tarragona. 

Comentarios
Multimedia Diari