Mor l’exalcalde de Deltebre Agustí Castells als 81 anys

També va ser president de la Cooperativa Arrossaires del Delta 

22 noviembre 2021 16:23 | Actualizado a 22 noviembre 2021 16:32
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’exalcalde de Deltebre Agustí Castells ha mort aquest dilluns als 81 anys. Castells va ser batlle del seu municipi entre 1991 i 1995 i primer president d’Arrossaires del Delta, fruit de la fusió de les entitats cooperatives del marge esquerre del delta de l’Ebre. Entre 1988 i 2010 també va estar al capdavant del sector de l’arròs a la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya. La Generalitat li va concedir la Medalla President Macià per la seva contribució a l’impuls de l’economia catalana.

Les banderes de l’Ajuntament de Deltebre onegen a mig pal en senyal de dol. L’alcalde del municipi, Lluís Soler, ha destacat la figura de Castells com «una persona clau per a entendre el desenvolupament del nostre municipi des de la seva alcaldia, com també des de la seva presidència i creació d’Arrossaires». 

La capella ardent s'ha instal·lat al saló de plens de l’Ajuntament. La ciutadania que vulgui acomiadar-se de l’exalcalde i expressar el seu condol a la família ho podrà fer fins aquest dimarts a les 17 hores, quan tindrà lloc una cerimònia civil al mateix saló de plens. 
 

Comentarios
Multimedia Diari