Mor per coronavirus la presidenta d’Amigues i Amics de la UNESCO, Montse Esteve

Feia dies que estava ingressada a la UCI de l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa

31 marzo 2020 09:14 | Actualizado a 01 abril 2020 11:26
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Aquesta nit ha mort la presidenta d'Amics i Amigues de la UNESCO, Montse Esteve, per coronavirus, amb 67 anys.

Esteve feia dies que estava ingressada a la UCI de l'Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, i finalment no ha pogut superar la malaltia.

Era la presidenta d’Amics i Amigues de la Unesco i promovia els valors per la pau de l’ex president de la Unesco Federico Mayor Zaragoza, amb els premis homònims que cada any se celebraven a Tortosa.

Anteriorment també havia sigut presidenta de l’entitat Atzavara Arrels. Entitats des de les quals va treballar incansablement pel municipi, la cultura i la societat. 

Així mateix participava al projecte ‘Vincles’, on iaios i iaies llegien contes per als més petits a les escoles de la ciutat i a la Biblioteca Marcel·lí Domingo.

Esteve era una persona vital, plena d’iniciativa i impulsora de projectes, i molt coneguda a la ciutat, i la seua mort ha causat un gran trasbals a la societat tortosina. L’Ajuntament de Tortosa ha expressat el seu condol a la família i amics. També l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, expressava a les xarxes socials el seu condol i afegia que Montse Esteve era «una dona sempre implicada en treballar per Tortosa i amb qui des de l’Ajutament vam impulsar moltes iniciatives».

També l’entitat Amics i Amigues de la Unesco ha emès un emotiu comunicat en record a la seua presidenta. «Avui estem de dol i plorem la seua pèrdua; tanmateix, Montse, mai deixaràs de formar-ne part perquè no som només un equip, som una gran família que batega amb el teu cor. En aquests moments tan dolorosos us tenim especialment presents a vosaltres, els fills Marta i Albert i seus néts Martí i Isaac, tan estimats per Montse. Estem convençuts que el coratge, la il·lusió i l’ànim de Montse ens acompanyarà per sempre i guiarà els nostres passos», han expressat.
 

Comentarios
Multimedia Diari