Mor un conegut pintor arrelat a les Cases en un xoc frontal a la N-340

Alberto Carrera Blecua és l´única víctima mortal de l´accident ahir a la matinada al terme d´Alcanar, al Montsià

19 mayo 2017 16:03 | Actualizado a 21 mayo 2017 14:12
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Un pintor d’Osca amb una llarga trajectòria artística, Alberto Carrera Blecua, ha mort aquesta matinada en un xoc frontal amb un camió a la perillosa carretera N-340, al terme municipal d’Alcanar.

Els fets van succeir al voltant de dos quarts de dues de la matinada al punt quilomètric 1.061,4 de la carretera nacional en sentit sud. Carrera conduïa un turisme i era l’únic ocupant del vehicle.

El conductor del camió, per la seva part, va resultar il·lès. Fins al lloc del sinistre s’hi van desplaçar dues patrulles dels Mossos d’Esquadra, dues dels Bombers de la Generalitat i dues del Sistema d’Emergències Mèdiques.

Nascut a Osca l’any 1952, el pintor estava casat i tenia dos fills. Fa uns sis anys va adquirir una propietat a les Cases d’Alcanar per convertir-lo en el seu estudi.

El Diario del Alto Aragón informava en un reportatge publicat el 2015 que passava més temps a les Cases d’Alcanar que a la seva ciutat natal.

Va estudiar a l’Escola Massana de Barcelona, l’Escola Internacional de Pintura Mural de San Cugat i l’Escola Superior de Belles Arts de Sant Jordi de Barcelona. La seva primera exposició fou el 1978 a la Galeria S’Art d’Osca.

La seva obra era ben rebuda a Holanda, on havia signat diverses exposicions.

El moviment veïnal ‘Prou!’ ha lamentat el nou accident mortal al tram ebrenc de la N-340 i ha reivindicat, un cop més, la necessitat d’aixecar els peatges de l’autopista AP-7 per poder disposar d’una via segura i ràpida a les Terres de l’Ebre.

 

Comentarios
Multimedia Diari