Mor un motorista de 47 anys al circuit de Calafat

La caiguda li ha provocat diverses fractures i no s'ha pogut fer res per salvar-li la vida.

25 noviembre 2017 16:59 | Actualizado a 25 noviembre 2017 17:21
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Pablo A.G., de 47 anys, ha mort poc abans de la una de la tarda d'avui dissabte a conseqüència d'un accident de moto al Circuit de Calafat, al terme municipal de l'Ametlla de Mar (Baix Ebre).

L'accident tràgic s'ha produït durant una "rodada de motos", una prova lliure a tot el públic que permet utilitzar el circuit per disfrutar d'una conducció amb la motocicleta amb les mesures de protecció i seguretat necessàries per gaudir d'aquesta "rodada".

Malauradament, la d'aquest migdia ha acabat amb un motorista mort i un altre de ferit per una fractura a la cama.

L'alerta de l'accident ha arribat a la sala del 112 a les 12.53 hores d'aquest dissabte i SEM ha activat dues ambulàncies i l'helicòpter medicalitzat. En vuit minuts el primer dels vehicles ja estava al circuit.

Tot i que els responsables de la rodada no han volgut agafar el telèfon, fonts coneixedores dels fets assenyalen que l'accident s'hauria originat per una topada entre dues motos, amb la mala sort que un dels pilots ha tingut una caiguda molt forta amb fractures que li han acabat produint la mort.

Mossos d'Esquadra també han estar al circuit hi han assumit la investigació, tot i que no s'ha facilitat el veïnatge de la persona morta.

El ferit ha estat traslladat en ambulància fins a l'hospital Joan XXIII de Tarragona amb una fractura de cama i contusions per tot el cos. Té 35 anys, segons fonts de la investigació.

Comentarios
Multimedia Diari