Mor un noi d'uns 15 anys atropellat a Roquetes

Un camió hauria impactat amb el noi, que circulava amb bicicleta a l'hora de dinar.

11 noviembre 2017 15:49 | Actualizado a 11 noviembre 2017 17:24
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El Servei Català de Trànsit acaba de confirmar aquesta tarda que a les 13.43 hores ha rebut un avís d'accident a la carretera TV-3421, al terme municipal de Roquetes, a la comarca del Baix Ebre.

Segons sembla, l'impacte ha provocat que el conductor de la bicicleta, un noi menor d'edat d'uns 15 anys, morís a la carretera atropellat pel vehicle pesat.

L'accident s'ha produït a l'alçada del quilòmetre 25 i allà s'han desplaçat diverses dotacions de Mossos d'Esquadra, Bombers i del SEM. 

Pel que fa a l’afectació viària, la carretera s’ha tallat en els dos sentits de la marxa i s’ha reobert posteriorment a les cinc de la tarda.

El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l’any per oferir-los un servei d'orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. S'hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268.

Camió incendiat a Freginals

Paral·lelament a aquest accident tràgic hi hagut una altre incidències a les carreteres de Terres de l'Ebre. Un camió carregat de ceràmica ha sortit de l'AP-7 a l'alçada del quilòmetre 332, a Freginals.

S'ha aturat al voral a conseqüència de les flames que se han començat a créixer a la caixa, plena de ceràmica. Els Bombers han apagat les flames quasi a dos quarts de quatre de la tarda. 

En aquesta segona incidència, sense ferits, no hi hagut afectacions de trànsit.

Comentarios
Multimedia Diari