Mor una motorista de 19 anys a Deltebre

Gabriela era natural de Colòmbia però des de ben petita havia viscut a la localitat del Montsià

28 septiembre 2018 10:28 | Actualizado a 06 octubre 2018 19:35
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El municipi de Deltebre està de dol per la mort de la jove Gabriela  R.B., de 19 anys, en un accident de moto la matinada d’ahir divendres. 

La noia circulava per la confluència entre els carrers Sant Roc i l’Avinguda Goles de l’Ebre quan, per causes que s’estan investigant, la moto que conduïa va pujar sobre la vorera i va topar contra una de les jardineres de ferro ornamentals que hi ha al carrer, va caure al terra i es va donar un fort cop al cap, el qual li hauria ocasionat la mort a l’acte. La jove viatjava sola i duia posat el casc de seguretat. 

Els equips d’emergència van rebre l’avís de l’accident de trànsit a les 3.41 de la matinada, però els efectius de l’ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) desplaçats al lloc no van poder fer res per salvar-li la vida. 

El cos de la víctima va ser traslladat a Tortosa, on ahir els forenses li havien de practicar l’autòpsia. 

Els pares de la jove van rebre ajuda psicològica a la Creu Roja de Deltebre, segons va detallar al Diari el regidor de Seguretat i Mobilitat del municipi del Delta, Francisco Castro, qui va mostrar també el suport de tot el Consistori a familiars i amics de la noia morta.

Gabriela era natural de Colòmbia però des de ben petita havia viscut a Deltebre. Es dona la circumstància que en pocs dies la jove havia de marxar a estudiar a Londres, segons ha pogut saber el Diari. 

Comentarios
Multimedia Diari