Móra d'Ebre acull el popular concurs de l'Home més Fort

Amb participants de les Terres de l'Ebre

19 mayo 2017 16:44 | Actualizado a 19 mayo 2017 16:44
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Móra d’Ebre va celebrar ahir a la tarda, amb motiu de la Festa Major d’hivern, una nova edició del concurs de força de l’Home més Fort, organitzat pel gimnàs de la població Physicós Gim.

L’acte va tindre lloc al passeig del Pont, on els participants van superar diverses proves de força, aixecament i arrossegament inspirades en el treball agrícola tradicional. El guanyador va ser el jove mataroní David Mesa, qui va mostrar ja des d’un primer moment la seua superioritat davant la resta de participants.

La segona posició fou per al morenc Igor Romanof, mentre que el bronze va anar a parar a Joan Ferrer, de la Cava. Els altres tres participants van ser Felipe Delgado i Jordi Martí, de Tarragona, i Rafael Peris, del Vendrell.

L’atleta morenc Carlos Demattey va intentar sense èxit superar el rècord d’Espanya d’aixecament de pes mort amb 360 quilos. Segons els organitzadors, les baixes temperatures no acompanyaven per a aconseguir el repte.

Avui, diumenge, continuen els actes de la Festa Major d’Hivern de Sant Antoni amb l’espectacle infantil Glof a la plaça de Dalt (11.30 hores), cucanyes i jocs tradicionals al mateix espai una hora més tard i, finalment, a les 18 hores, a la Llanterna Teatre Municipal, Gran Ball de Sant Antoni amb el grup Costa Daurada. El preu de l’entrada és de 5 euros.

Sant Antoni, a la Torre

El municipi riberenc de la Torre de l’Espanyol celebra també un complet programa d’actes festius amb motiu de Sant Antoni. Avui al migdia està previst l’espectacle amb els E-2 Animació Infantil, a la Sala de la Societat i el ball de Vermut amb el Duet E-2, amb vermut i refrescs per a tothom. A la tarda hi haurà l’espectacle Cabaret Berlín, amb destacades i conegudes versions musicals. Dimarts, dia 17 de gener, se celebrarà una cercavila al matí amb la xaranga La Muga, de la Fatarella, i després es farà la ballada de sardanes amb la cobla Maravella a la plaça de l’Església. El concert serà a les 17.30 hores i el ball de tarda, a les 19 hores.

Comentarios
Multimedia Diari