Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Móra d’Ebre atorga els premis a l’excel·lència acadèmica Javier Bardají

Els guardonats de batxillerat van ser per a Ariadna Grifoll Latorre, Genís Martínez Cuentra i Mar Borràs Farnós, tots tres de l’Institut Julio Antonio.

Diari de Tarragona

Whatsapp
FOTO: Aj. Móra d'Ebre

FOTO: Aj. Móra d'Ebre

L’Ajuntament de Móra d’Ebre va celebrar aquest dijous l'acte de lliurament dels Premis Javier Bardají per a premiar l’esforç dels alumnes locals que obtenen les millors qualificacions acadèmiques al final dels cicles educatius de primària, secundària obligatòria i batxillerat als centres educatius de la població: els col·legis Lluís Viñas i Santa Teresa, i l'institut Julio Antonio.

Els guardonats de l’edició d’enguany en ensenyament primari van ser Aina Juan Vázquez, Irene Carmona Coronado i Adam El Bouhali, del Col·legi Lluís Viñas. També van rebre el guardó Júlia Benavent Pellicer, Mariona Sabaté Beltran i Laura Hernández Cabré, del Col·legi Santa Teresa.

En secundària obligatòria els guardons van anar a parar a Mònica Alonso Aviñó, Paula Biarnés Lluís i Arnau Roca Grangé, del Col·legi Santa Teresa, i a Joan Descarrega Cardona, Ivet Montaña Pérez i Ester Camafort Soler, de l’Institut Julio Antonio.

Els guardonats de batxillerat van ser per a Ariadna Grifoll Latorre, Genís Martínez Cuentra i Mar Borràs Farnós, tots tres de l’Institut Julio Antonio.

L’acte va comptar amb la presència de Carme Costa, vídua del Dr. Javier Bardají, qui fou durant anys cap de Radiologia de l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre. L’alcalde de Móra d’Ebre, Joan Piñol, i el regidor d’Ensenyament, Raúl Oliván, van ser els encarregats de tancar l’acte amb sengles discursos en què van lloar l’esforç dels alumnes guardonats i el treball dels professors i de les famílies en la formació del jovent local i, en especial, dels alumnes premiats.

Els premis Javier Bardají reten homenatge al doctor Javier Bardají Garrido (Barcelona, 1955 – Móra d’Ebre, 2009), eminent radiòleg de l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre, persona que va destacar per estar molt implicada en la millora dels serveis del centre sanitari i en l’atenció als usuaris del centre sanitari riberenc. Va efectuar la seua carrera en diferents centres de salut de les Terres de l'Ebre a Tortosa, Jesús, Amposta i Móra d'Ebre. Va rebre en vida diversos guardons, entre els quals la medalla al treball President Macià, atorgada per la Generalitat, o la medalla i placa Josep Trueta al mèrit sanitari.

L'acte el ca presentar Adriana Monclús i va estar amenitzat pel jove trio musical format per Ariadna Bilbe, Aitor Tinolo i Joan Villaécija.

Temas

Comentarios

Lea También