Móra la Nova suspèn les festes i tanca la llar de jubilats per 4 positius de Covid-19

Salut confirma un nou brot de coronavirus a Amposta, amb tres positius

27 julio 2020 15:39 | Actualizado a 27 julio 2020 15:59
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Ajuntament de Móra la Nova ha decidit suspendre la festa major i l’última setmana del casal d’estiu, a més de tancar la llar de jubilats, arran de la confirmació de 4 casos de Covid-19 al municipi. També hi ha una trentena de persones confinades a casa, com a contactes d’aquests casos. Des del consistori es remarca que l’objectiu és  "minimitzar el risc de propagació del virus i preservar la salut de tothom". 

La brigada de l’Ajuntament està treballant per desinfectar mobiliari, carrers i parcs infantils dues vegades al dia, segons ha informat el consistori en un comunicat a les xarxes. 

A més, segons les dades del Departament de Salut, les Terres de l’Ebre sumen aquest dilluns un nou brot de coronavirus a Amposta, en l'àmbit familiar,  amb tres casos positius i 15 persones més en seguiment. Aquest brot s'afegeix al que afecta l’Hospital Comarcal d’Amposta i Sant Carles de la Ràpita, que es manté amb 16 casos. Segons ha informat l’Ajuntament, un dels positius detectats a la capital del Montsià correspon a un alumne de la llar d’infants municipal la Gruneta.  Seguint el protocol del Servei d'Epidemiologia de les Terres de l'Ebre, els altres sis alumnes i tres educadores del grup estable de l’infant a la llar, així com les seves famílies, s'han hagut d’aïllar a casa.

Creixen els casos en els brots de l’hospital de Jesús i la discoteca de Peníscola

Actualment hi ha 7 brots actius al territori. Un dels que continua incrementant els casos és l’originat a l’Hospital de la Santa Creu de Jesús, que ja suma 28 positius. Pel que fa al brot originat en una festa en una discoteca de Peníscola, al Baix Maestrat, els positius detectats en prova PCR a les Terres de l’Ebre sumen ja 19, en diferents poblacions com la Sénia, la Ràpita o Ulldecona.

Comentarios
Multimedia Diari