Moren diversos porquets en una granja de Gandesa

Els Bombers de la Generalitat ha apagat les flames en pocs minuts en aquesta granja situada prop de la carretera de Vilalba.

02 diciembre 2017 16:22 | Actualizado a 04 diciembre 2017 13:31
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Quatre dotacions de Bombers de la Generalitat han sufocat a primera hora d'aquest matí les flames d'una granja de porcs situada al terme municipal de Gandesa.

L'avís de l'incendi ha estat a les 7.23 hores i han acudit fins a quatre dotacions de Bombers. El foc s'ha controlat i extingit en pocs minuts i Bombers ha donat per finalitzat el treball a les 8.10 hores.

L'incendi ha afectat diferents espais de la granja d'aquesta localitat de la Terra Alta, però no ha causat ferits.

No obstant això, una vegada controlat i apagat l'incendi s'ha pogut comprovar que alguns porquets han mort, possiblement per inhalació de fum. Els danys del foc, el qual no s'ha explicat l'origen, s'hauran de valorar en les pròximes hores.

Susto en una casa de Sant Carles

Per altra banda, al carrer Sant Josep número 76 de Sant Carles de la Ràpita (Montsià), hi hagut un incendi de vivenda i una fuita d'aigua sense ferits. Els Bombers han rebut l'avís a les 10.36 hores d'aquest matí de dissabte i han enviat diverses dotacions.

A diferència de l'incendi que hi va haver ahir divendres al vespre a Pratdip (Baix Camp), en aquest cas no s'ha hagut de lamentar ferits, tot i que el fum ha afectat aquesta vivenda de la segona planta i les altres del replà.

L'origen de les flames ha estat a la cuina. Els Bombers han pogut controlar la fuita d'aigua, apagar les flames i ventilar la vivenda.

Els veïns han sortit pel seu propi peu d'aquest edifici mentres els Bombers controlaven la situació. Per aquesta raó no consta que s'hagi desallotjat l'immoble mentres estaven treballant.

La incidència s'ha tancat a l'hora de dinar d'avui dissabte.

 

Comentarios
Multimedia Diari