Mossos i Policia Local fan 94 inspeccions a establiments i 20 controls de pas a Deltebre

Dispositiu intensiu de control de la normativa de prevenció sanitària

01 febrero 2021 13:19 | Actualizado a 01 febrero 2021 13:45
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Agents dels Mossos d'Esquadra  i de la Policia Local de Deltebre han realitzat els passats dies 28 i 29 de gener un dispositiu conjunt de control de les normes de prevenció sanitàries per la pandèmia de COVID-19. Arran de la detecció d'un increment rellevant de nous positius en la població, els mossos i la Policia Local van plantejar un dispositiu especial per incrementar el control i la vigilància de la normativa de prevenció sanitària.

Amb la participació d'agents de la Policia Local i de mossos de seguretat ciutadana, ARRO (Àrea Regional de Recursos Operatius), i policia administrativa, l'operatiu s'ha realitzat en diferents franges horàries i s'han controlat els accessos a la població, les restriccions dels establiments comercials i de restauració i les limitacions en trobades i interaccions socials.

En el decurs del dispositiu s'han realitzat 94 inspeccions a establiments i 20 controls de pas on s'han controlat 1625 vehicles.Segons la policia,  la gran majoria dels establiments compleixen la normativa, però s'han aixecat 5 actes per no portar mascareta a les terrasses dels locals de restauració.

Pel que fa a l'incompliment del confinament municipal, s'han aixecat 17 actes i 7 més per no portar mascareta.

Comentarios
Multimedia Diari