Mossos i Policia Local inspeccionen locals d'oci nocturn de Tortosa, l'Aldea i Santa Bàrbara

Per comprovar el compliment de les mesures contra la Covid-19

Diari de Tarragona

Whatsapp
Mossos i Policia Local inspeccionen locals d'oci nocturn de Tortosa, l'Aldea i Santa Bàrbara

Mossos i Policia Local inspeccionen locals d'oci nocturn de Tortosa, l'Aldea i Santa Bàrbara

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Tortosa van inspeccionar, el passat cap de setmana, diversos locals d’oci nocturn de Totosa, l’Aldea i Santa Bàrbara, per comprovar si s’aplicaven correctament les mesures de seguretat sanitària per fer front a la pandèmia del coronavirus. L’operatiu més important, amb 50 agents dels dos cossos, es va centrar en un local del carrer Ramon Berenguer IV de Tortosa. Allí van denunciar cinc persones a l’exterior i sis a l’interior per no portar mascareta. També van aixecar una acta al local per permetre que persones ballessin sense respectar la distància de seguretat. A més, van detenir una persona amb una ordre judicial de recerca i captura per agressió sexual.
Durant l’operatiu es van identificar més de 60 persones –quatre traslladades a dependències policials per identificació- i es va cursar una denúncia per consum de drogues a l’exterior.
També a Tortosa, la Policia Local va inspeccionar un local al costat de l’ermita de Mig Camí, on les setmanes prèvies s’havia observat a través de publicacions a les xarxes socials que la clientela no mantenia el distanciament. La inspecció es va fer durant dos moments diferents de la nit sense detectar incompliments significatius, tot i que van acabar aixecant una acta per incompliment de la llicència d’activitat.
La Policia Local, a més, va actuar també en diversos punts a l’aire lliure on els joves es concentren per beure alcohol. Van dissoldre, sense incidents, un gran nombre de persones que s’havien trobat a l’exterior del pavelló firal. A l’ermita de Sant Bernabé van aixecar una acta per tinença d’estupefaents, van decomissar dos objectes perillosos i van fer una denúncia per no portar mascareta.
Els Mossos, per la seva banda, van inspeccionar un local d’oci nocturn de Santa Bàrbara, on van aixecar actes de denúncia per qüestions relatives a la seguretat del local, contractes laborals dels treballadors i manca de diversa documentació.
En una altra inspecció en un restaurant i complex d’oci de l’Aldea, on grups de joves s’havien citat per celebrar el final dels exàmens, els agents no van detectar incompliments de les mesures sanitàries i únicament van constatar manca de documentació que els propietaris van assegurar disposar i es van comprometre a presentar posteriorment. 

Comentarios

Lea También