Música i màgia per gaudir de la festa major de Benissanet

Aquests espectacles seran la principal novetat de les festes de Sant Jaume que els veïns i veïnes de Benissanet són a punt de començar

11 julio 2018 10:35 | Actualizado a 17 julio 2018 10:41
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Moltes poblacions del territori celebren la seva Festa Major d’estiu coincidint amb el dia de Sant Jaume. Com és el cas de Benissanet, que del 13 al 25 de juliol omple els carrers de música, festa, i enguany també de màgia.

Una de les novetats d’aquest any seran els espectacles de màgia, que substituiran els monòlegs que s’havien fet fins ara. Segons el regidor de festes, David Terronés, s’ha volgut implantar aquesta novetat «pensant en l’oferta que més pugui satisfer el públic». El diumenge 15 de juliol, entre el ventall d’activitats, hi haurà l’actuació del Mag Pota, i ja en els últims dies de les Festes, l’espectacle d’hipnosi i mentalisme a càrrec de Toni Pons. 

Tampoc podien faltar els actes tradicionals com el repic de campanes i l’enlairada de coets, el pregó de festes i la cercavila amb la banda de música de Benissanet,que el divendres 20 de juliol marcaran l’inici de la Festa.

Entre els actes consolidats també destaquen el ball amb l’orquestra Jamaica Show i la XXIX Festa de la nit jove al Casal, on es presentaran  els Quintos i Quintes 2018. 

Per altra banda, el diumenge 22, entre els altres actes, també es celebrarà la missa major i la benedicció de cotxes en honor a Sant Cristòfol i el ‘Ball del vermut’, a la plaça de la Font Gran.

Un programa a vessar d’actuacions

Entre els actes també hi destaca la varietat de concerts, com els de La Festa del Riu, el 14 de juliol, on la txaranga La Mecànica encapçalarà una cercavila per donar pas a l’actuació de Miquel del Roig, Itaca Band i el grup de versions Sixtus!. Una de les altres actuacions destacades serà la del cantautor Cesk Freixas, el 18 de juliol. La festa culminarà amb la nit de concerts al Casal, que tindrà com a protagonistes als Guardians del Pont i a l'Orquestra de Cambra de l'Empordà, que interpretaran la "Simfonia de les Pedres i el Vent" com a homenatge a Sangtraït,  i al grup Ebri Knight.  

Actes destacats

Dissabte 14 de juliol
23.59 h. Festa del Riu amb la  cercavila de la xaranga La Mecànica i els concerts de Miquel del Roig, el cap de cartell Itaca Band i el grup de versions Sixtus!

Dimenge 15 de juliol
19.30 h. Actuació del Mag Pota
Un espectacle que uneix el teatre, la màgia i la improvització  a càrrec de Jordi Pota
Lloc: A la terrassa del Bar de Dalt

Dimecres 18 de juliol
22.30 h. Concert a la Plaça
Al Cafè 1907 amb el cantautor Cesk Freixas

Diumenge 22 de juliol
22.30 h. Nit de concerts amb els Guardians del Pont i  l'Orquestra de Cambra de l'Empordà, que interpretaran la "Simfonia de les Pedres i el Vent" com a homenatge a Sangtraït i al grup Ebri Knight
Llloc: Casal Municipal

Dilluns 23 de juliol
22.30 h. Espectacle d’hipnosi i mentalisme amb Toni Pons
Lloc: Casal Municipal

 

Comentarios
Multimedia Diari