Naix l’Associació de Comerç i Turisme de les Terres de l’Ebre

L’objectiu és impulsar tota l’oferta de productes de proximitat de les Terres de l’Ebre, atraient visitants de forma desestacionalitzada

18 diciembre 2020 10:51 | Actualizado a 18 diciembre 2020 10:53
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Ampolla, la Ràpita, Amposta, la Sénia i Deltebre, així com les seues associacions de comerciants, s‘han unit per crear l’Associació de Comerç i Turisme de les Terres de l’Ebre (ACITTE). 

L’objectiu de la nova entitat és impulsar tota l’oferta dels productes de proximitat de les Terres de l’Ebre, dinamitzant el comerç i el turisme amb campanyes conjuntes.

«Ens hem unit com a associació i com a municipis. L’associació neix de la necessitat de créixer, per això som una associació d’associacions, sumant una relació directa amb les regidories de comerç i turisme de cada municipi. Només així treballant braç a braç serem capaços de pujar muntanyes», ha explicat en la presentació de l’associació, portada a terme a Deltebre, la presidenta Natàlia Guart. 

La voluntat és de seguir creixent en municipis adherits i és per això que la presidenta va remarcar que es convida a totes les poblacions del territori a sumar-s’hi.

ACITTE neix dels municipis que comparteixen el projecte de portal digital ‘Marketplace’ i l’associació té la intenció d’aglutinar-los en un de sol, que representi millor tota l’oferta del comerç de proximitat de Terres de l’Ebre.

En aquest sentit, el director de Pymeralia, l’empresa que va crear els ‘Marketplace’, Jordi Zaragoza, explica que l’inici de tot plegat va arrencar ja fa dos anys. «Amb les associacions de turisme vèiem un denominador comú: necessitàvem dinamitzar el comerç i el turisme quan no és temporada d’estiu», detalla. Era una qüestió que tots compartíem, és un problema igual a tots municipis. Per això es va pensar a fer un projecte en clau de territori, per sortit tots beneficiats». 

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, va declarar que enguany ha sigut un any «amb moltes complicacions, però amb l’acompanyament de les nostres associacions hem de poder detectar i dinamitzar amb accions conjuntes aquelles qüestions que ens ocupen per donar força als nostres comerços i empreses».

L’associació ha quedat constituïda de la següent manera: la presidenta és Natàlia Guart, presidenta de la Unió de Comerç Rapitenc; el vicepresident és Ricard Chopo, vicepresident de l’associació FECOTUR de Deltebre; la tresoreria recau en Juani Piñana, presidenta de l’Associació d’empresaris de l’Ampolla; la secretaria en Izaskun Fernández, presidenta de l’Associació FECOSE de La Sénia, i finalment la vocal és  Dolors Carmona, presidenta de l’Associació de venedors del mercat d’Amposta.

Comentarios
Multimedia Diari