Nou accident d'un motorista a la 'carretera de la vergonya', a Sant Carles de la Ràpita

Un home ha resultat ferit aquesta nit. Diumenge van ser els dos ocupants d'una altra moto

18 noviembre 2020 18:15 | Actualizado a 18 noviembre 2020 18:45
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Nou accident a primeres hores d'aquesta nit de dimecres a la carretera que uneix Sant Carles de la Ràpita amb la platja del Trabucador a través de Poble Nou del Delta, al terme municipal de Sant Carles.

Es tracta d'una carretera estreta, amb molts clots, per la qual cosa se la coneix com la 'carretera de la vergonya'. Cal recordar que diumenge dues persones van resultar ferides en un altre accident de moto en aquesta mateixa via.

L'accident d'avui ha tingut lloc a dos quarts de set de la tarda. Una motocicleta ocupada per una única persona -que anava de Poble Nou cap a Sant Carles de la Ràpita- s'ha sortit de la calçada i ha anat a parar a l'aigua d'una sèquia.

Efectius de la Policia Local de Sant Carles i una ambulància del SEM s'han traslladat al lloc per atendre el ferit.

El jove ha pogut sortir nadant de l'aigua i només presentava una ferida a la mà. Sí que tenia hipotèrmia i s’ha refugiat inicialment en una furgoneta amb calefacció.

L'ambulància l'ha evacuat, a l'Hospital Comarcal d'Amposta, amb ferides "menys greus".

Diumenge

A les sis de la tarda del passat diumenge, també una motocicleta -en aquest cas ocupada per dues persones- es va accidentar a la mateixa carretera, en aquest cas en el terme municipal d'Amposta.

Els dos ocupants van resultar ferits i van ser evacuats a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa en estat "menys greu".

La carretera on han tingut lloc els dos accidents és molt freqüentada per la gent de la zona i també pels turistes.

La via, de titularitat municipal, fa onze anys que està pendent de l’aprovació del Pla Zonal que permetrà que la carretera entri a la xarxa de la Diputació de Tarragona i aquesta institució pugui executar un projecte integral de reforma.

Comentarios
Multimedia Diari