Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Nou concerts de música clàssica per recordar Felip Pedrell

El 34è Festival Pedrell de Tortosa s’enceta aquest dissabte i s’allargarà fins al 26 de novembre

Marina Pallás

Whatsapp
'Memento mori', aquest dissabte a l'Auditori Felip Pedrell. Foto: Auditori Felip Pedrell

'Memento mori', aquest dissabte a l'Auditori Felip Pedrell. Foto: Auditori Felip Pedrell

La programació del 34è Festival Pedrell de Tortosa arrenca aquest dissabte amb uns objectius concrets: facilitar l’accés a la programació de concerts de música clàssica al públic del territori, donar resposta a l’afició musical que existeix a la ciutat de Tortosa i difondre la figura i el llegat del compositor tortosí que dona nom al festival, Felip Pedrell.

La primera cita serà aquest dissabte amb Memento Mori,  de Mireia Andreu, espectacle en clau operística per a soprano, contratenor i piano amb la cantant tortosina Cecília Aymí. El dia 1 de novembre es podrà veure Così fan tutte de W. A. Mozart, a càrrec dels Amics de l’Òpera de Sabadell i de l’Orquestra Simfònica del Vallès, i el concert per a clarinet que interpretarà l’Orquestra de Cambra Catalana, amb Miquel Marín com a clarinet i sota la direcció de Joan Pàmies.

El dissabte 4, a l’Auditori Felip Pedrell es podrà gaudir d’Àmarim, amb Mar Lombarte i Manel Miró, que faran un viatge amb el piano des del barroc fins a l’impressionisme, passant pel romanticisme, i del jazz fins al contemporani.

En aquest àmbit de la música més contemporània on s’emmarca IB, de Joan Bagés, música d’ensemble amb música electrònica i espectacle visual, una òpera electroacústica amb participació d’artistes del territori com Jaume Rocamora (iconografies), Andreu Carranza i Roman Aixendri (llibret) i de nou Cecília Aymí (soprano).

El tradicional concert de Santa Cecília serà ofert per la Banda Municipal de Música de Tortosa, el 25 de novembre, enguany amb la celebració del seu 75è aniversari. El festival conclourà el 26 de novembre amb el concert de sonates per a piano i violoncel a càrrec d’Emilio Lluís i Iñaki Etxepare. Cal recordar que per a les famílies també hi ha dues actuacions especialment adreçades al públic infantil, per introduïr-los a la música clàssica, amb el cicle 'Petit Pedrell'.

Temas

Comentarios

Lea También